Table, Furniture, Chair, Curtain, Window

Føler du noen ganger at du er den eneste som egentlig ikke har peiling på hva du driver med? Å starte et selskap er tøft. Det er mye å sette seg inn i, du har ulike hatter og må fatte mange beslutninger. Ofte har du ikke så veldig mange du kan diskutere fritt med, eller be om råd,
fordi de ikke har vært der selv.

Inizia Collective

Fordi ingen klarer alt alene!

Du er gründer og leder fordi du har en spisskompetanse som er ettertraktet, eller kanskje du har en ide og den gjennomføringskraften som skal til for å skape bedrift. Men skal du drive bedrift, vil du måtte gjøre mye mer utover ditt fagfelt eller det du brenner for. Med et nettverk som står i det samme er det lettere å snakke ut, spørre om kvalifiserte råd og dessuten lære av hverandre.

Det dukker opp spørsmål og utfordringer du ikke alltid like lett kan finne ut av selv.

Interior design, One-piece garment, Joint, Shoulder, Smile, Human, Fashion, Lighting

Bli med i Inizia Collective – og gå fra gründer til bedriftseier. Sammen skal vi opp og frem.

Det er sjelden det nytter å sitte i sitt eget hodet og overtenke hva-hvis-scenarioer. Å sparre med andre, lytte til deres erfaringer og ta beslutninger basert på innsamlet informasjon, er uvurderlig. Spesielt de siste par årene har det vært vesentlig for utviklingen av bedriftene våre. Nå, snart et tiår som gründer med en utdanning i økonomi og entreprenørskap - sammen med et godt team og stort nettverk - ønsker Anna å hjelpe andre gründere og ledere under oppstart, drift og utvikling. Med dyrebar erfaring fra alle tenkelige oppturer og nedturer, er hun en støttespiller, utfordrer og sparringspartner som i stor grad kan sette seg inn i hva du står i, og hva du har behov for.

Sammen skal vi vokse, dele erfaringer og ta steget til et helt nytt nivå i 2024 – fra gründer til bedriftseier.

Anna Knudsen har drevet bedrift i 4 ulike industrier i snart et tiår – gjennom opp og nedturer. Å være grunder eller leder vil ofte være en ensom affære, med den risikoen og ansvaret som følger med, både overfor resultat, ev. ansatte, leverandører og ikke minst kunder. I tillegg kan dette ansvaret påvirke deg på flere arenaer i livet ditt, i tide og utide - og i ulike faser. Det disse årene har lært oss, er at det sjeldent hjelper å stå i det alene.

Når er oppstart?
Oppstart er i midten av august 2024. Er du nysgjerrig, ikke nøl med å sende Anna en e-post for å vise interesse og for å høre om dette er noe for deg, før du søker. anna@inizia.no

For å melde deg på, må du fylle ut søknadsskjemaet under, slik at vi sikrer en god match, og at jeg (Anna) faktisk kan påvirke deg positiv og bidra til din utvikling. Du får tilbakemelding innen 7 dager om du kan bli med.
Hva er formatet?
Vi sparker alt i gang med en fysisk hel dag, inkl. lunsj og middag i hjertet av Oslo. Vi skal nemlig bli godt kjent, slik at vi skaper rom og trygghet for å dele det som både er gøy og det som er vanskelig.

Se påmeldingsskjema for datoer.

Du vil også få invitasjon til enkelte andre arrangementer i løpet av høsten.

Agenda til de ulike sesjonene blir sendt ut to uker i forveien, og er basert på gruppens behov. Enkelte ganger henter vi inn eksterne på enkelte temaer. Da vil Anna dra nytte av sitt nettverk, og hente inn de hun mener vil gi ekstra påfyll og stor nytteverdi.

Vi avslutter 5 herlige måneder med et "styremøte" – en heldags i Oslo inkl. middag i desember.
Hva er formålet?
Å være gründer kan til tider være en ensom affære. Her får du luftet aktuelle utfordringer og problemstillinger. Sannsynligvis har noen vært der tidligere. Vi vil jobbe på bedriftsplan, men også på det personlige plan, da det ofte henger tett sammen. Målet er å gjøre deg i bedre stand til å ta riktige og viktige beslutningene, slik at du kan videreutvikle bedriften og deg selv - noe som vil lede deg til å nå målene du har satt fremover.

Likevel er det opp til deg å være handlekraftig med de elementene som kan få deg i mål, og det er nettopp her vi vil følge deg opp. I tillegg til våre månedlige samlinger, vil vi tilby noe veiledning mellom samlingene - og muligheten til å ta kontakt utenfor samlingene.

Vi går ned i nitty-gritty, med praktiske eksempler, og Anna viser raust av interne dokumenter og regnskap.
Fokusområder
Inizia Collective er for deg som allerede har en bedrift eller er under oppstart, som har et mål om å utvikle deg selv og vokse bedriften. Vi vil fokusere på mål, ambisjoner, salg, utfordringer, forretningsutvikling, rolleutvikling,, vekst, økonomi, profesjonalisering, styring og personlig utvikling.

Vi tar tematikken på et svært praktisk nivå, og med helt konkrete og transparente eksempler av f.eks. avtaler, budsjett/likviditet, prising m.m.

Hvilke behov du har, skriver du i søknaden. Blir du tatt inn i programmet, vil vi ta hensyn til dine behov for utvikling når vi setter opp programmet videre.

Hva er Inizia Collective?

Ofte stilte spørsmål

Inizia Collective er en type mastermind-gruppe, hvor deltakerene også er aktive bidragsytere til andre deltakere. Vi møtes én gang i måneden og jobber med ulike tematikker ut fra gruppens behov. Anna fasiliterer og har lagt opp et løp og en ramme som sikrer progresjon og faktiske resultater, dersom du også gjør jobben.

  • En samling per måned i fem måneder
  • Samlingene er fysiske i Oslo
  • Èn en-til-en telefonsamtale mellom samlingene
  • Relevant lesestoff og bøker
  • Arbeidshefte
  • 2 portrettbilder
  • Kurs og workshops med ev. eksterne eksperter
  • På alle fysiske samlinger, er det inkludert lunsj.
  • Middag på første og siste samling.

En hel dag med workshops, sparring og en-til-en-veiledning, en gang per måned. Du vil ha muligheten til å lære av og med likesinnede, samt eksterne eksperter som vi henter inn i takt med gruppens behov. Du vil få et større nettverk, samt noen du kan ta kontakt med mellom samlingene. Anna sender ut e-post med oppfølging og ressurser mellom samlingene, og du har mulighet til å sjekke inn med Anna ved behov.

Dette får du:

Sammen når vi målene

Hva er inkludert?

Send en uforpliktende e-post med dine spørsmål og litt info om deg selv til anna@inizia.no for å avtale en prat med Anna. Da vil du få svar på det du lurer på og mer informasjon om påmelding.

Ja, jeg vil vite mer!

NOK 8.500,- per måned. (Undervisning er fritatt merverdiavgift). Fra august–desember.

Ved full betaling før oppstart, får du NOK 2500,- i rabatt.

Vi forventer at du gir og deler av deg selv, og forsøker å delta på så mange samlinger som du kan - da får alle best mulig opplevelse. Det følger med en taushetsplikt på det som deles i samling.

Gründertilværelsen kan ofte være travel, men vi er sikre på at du vil få masse ut av samlingene - som du kan benytte i din hverdag som gründer/leder.

Din investering

Hva kreves av deg?

Smile, Dress, Sleeve, Sky, Happy

Jeg er en forretningsutvikler som brenner for å skape, utvikle og påvirke - og å hjelpe andre. I min tid som gründer har jeg gjort mye riktig, men jeg har også lært mine lekser. Jeg ønsker å bruke det jeg har lært hittil til å skape samlinger som jeg er sikker på vil komme til nytte hos deg - med praktisk tilnærming og reelle, helt transparente eksempler.

Jeg følger deg opp hver måned, og blir med deg på alle oppturer og nedturer. En hånd å holde i når det trengs, og noen som kan utfordre deg når du har kapasitet.

Etter flere års erfaring fra hotell og reiseliv, tech-startup, utleie av eiendom, konferanser, nettbutikk, kurs og foredrag, markedsføring og media, startet jeg i 2016, som 23-åring, min første bedrift. Siden den gang har jeg bygd opp fire selskap i konsern-struktur i ulike industrier, kun med egne midler. I tillegg har jeg opparbeidet meg styreerfaring i eksterne styrer, arrangert styreprogrammet og programmet "Let's talk business" og vært konsulent i et hudpleie-selskap i vekstfase som ble kjøpt opp – hvor jeg bidrar med lederstøtte og endringsledelse.

Jeg gleder meg til å bli kjent med deg og dine ambisjoner!

– Anna Knudsen

Du må jobbe med bedriften

Interesseskjema

Send inn et interesseskjema, så tar vi en prat!