notebook, desk, paper

Administrasjon og Bedriftsrådgivning

Vi hjelper deg gjerne med utvikling av bedriften din og administrerende oppgaver fra A til Å.

Om Tjenester

Å sørge for at bediften når sine mål, vokser og er lønnsom, krever fokus og ressurser - enten det handler om å øke salget, jobbe smartere eller utvikling av nye produkter og tjenester. Kanskje du har behov for en litt enklere hverdag hvor andre tar over noen av oppgavene for deg. Eller kanskje bedriften ikke er like lønnsom ennå som det du vet den kan bli? Trenger du kanskje innspill på hvordan du enklere kan nå målene dine?

Driver du en bedrift, har du sikkert erfart at det er mye å holde styr på. Regnskapet skal holdes ajour, frister skal holdes og du skal helst ha oversikt over det som kan oppleves som et virrvarr av lover og regler.

Forretningsutvikling

Målet vårt er å gjøre hverdagen enklere for deg som gründer eller leder i oppstartsfasen og i den daglige driften.

Vi navigerer deg gjennom startup-jungelen og hjelper deg med å etablere selskap, velge selskapsform og andre utforminger.

Sammen med våre samarbeidspartnere kan vi tilby tjenester innenfor forretningsutvikling, lederutvikling, grafisk arbeid og markedsføring.

Oppstart og rådgivning

En sparringspartner utover økonomi og regnskap.

startup, whiteboard, room

Forretningsutvikling

Bedriftsrådgivning

Ønsker du et nytt perspektiv på hvordan du kan ta bedriften din til neste nivå, finpusse forretningsideen, eller rett og slett hvordan du kan jobbe på en mer effektiv måte?

Kanskje er du eneste leder i bedriften, og har behov for en sparringspartner? Da kan vår rådgivningstjeneste være noe for deg.

Vi har lang erfaring med oppstart, utvikling og drift av virksomheter, og tilbyr rådgivning innenfor en rekke områder.

Book time med Anna

Smile, Joint, Plant, Neck, Sleeve, Standing, Waist, Grey, Collar