Smile, Leisure, Happy, Community, Comfort

Om Oss

En enklere arbeidshverdag

Jobben våres er å gi deg litt mindre hodebry i den daglige driften.

Vi har vært gründere selv , og vet hvilke utfordringer som finnes og hvordan løse de fleste og unngå fremtidige fallgruver. Vårt tverrfaglige team kan være din sparringspartner og bistå der det trengs.

Ta kontakt med oss, for en uforpliktende prat, så kan vi se hvordan vi kan hjelpe deg!

Smile, Joint, Plant, Neck, Sleeve, Standing, Waist, Grey, Collar
Flash photography, Smile, Chin, Sleeve, Happy

Anna Knudsen

anna@inizia.no

Forretningsutvikler

Med flere års erfaring som seriegründer og en bachelor i økonomi og entrepenørskap kjenner Anna godt til berg-og-dalbanen du som gründer eller leder i en bedrift står i. Med sine efaringer kan hun hjelpe med å gjøre dalene færre og toppene flere og høyere.

Anna har erfaring fra hotell og service, reisebyrå, markedsføring, utdanning, nettbutikk, bokproduksjon, eiendomsutleie, prosjektledelse, personalledelse, foredrag, samt. tjeneste- og produktutvikling.

Har du en utfordring og trenger hjelp til å løse den, eller ønsker å forbedre tjenester, produkter eller se flere muligheter - ta kontakt!

Siri Gunnheim

siri@inizia.no

Administrasjon og økonomi

Siri har en mastergrad i Entrepenørskap og innovasjon, og har flere års konsulenterfaring innen innovasjonsfeltet. I dag er Siri ansvarlig for økonomi og administrasjon i flere selskaper, og kjenner godt til hvilke fallgruver og muligheter som kan oppstå på veien mot målet for både små og etablerte bedrifter.

Med sin allsidige bakgrunn fra blant annet journalistikk, innovasjon og økonomi, sjonglerer Siri med både tall og bokstaver, og har god greie på hvordan ulike deler av en bedrift henger sammen. Aller best trives hun når hun kan lage nye systemer, få ned mål og planer på papiret - rett og slett skape orden der det trengs.

Visste du at INIZIA betyr “å starte” eller “hun starter på” italiensk og uttales [INITSIA]?

Det visste ikke vi heller med det første. Men vår gründer, Anna, har en forkjærlighet for italia og det italienske språket. Og hvem kan vel si seg uenige? Ikke vi i alle fall.

Å starte og drive et selskap er tøft. Det er mye å sette seg inn i, og mange beslutninger som må tas. Mange gründere og ledere er gode til nettopp dette, fordi de har en kompetanse på et felt som gjøre det mulig å leve av det de er best på. Eller kanskje har de en god ide og den gjennomføringskraften som skal til for at drømmen blir en realitet.

Da skal dere få lov til å gjøre nettopp det. Starte og drifte.

Underveis dukker det opp spørsmål og utfordringer det ikke alltid er lett å finne ut av selv. Som gründer har jeg selv klødd meg i hodet og prøvd å finne ut av ting på egen hånd, eller nådd en grense på egen eller andres kapasitet innad i bedriften.

Det er her vi kommer inn.

Vi hjelper gründere og ledere under oppstart, drift og utvikling. Vi er en støttespiller og sparringspartner som forstår behov og snakker deres språk - slik at vi sammen kan finne den beste løsningen.

I dag finnes det 170 000 bedrifter i Norge med mellom 1-20 ansatte. Bare i Januar 2020 er det 3484 nyetablerte AS-er.

Det er behov for noen som spesialiserer seg på de små og nye. Bedrifter hvor hver samarbeidspartner er viktig for overlevelsen. Dere skal slippe å måtte styre med det dere selv synes er tidskrevende, kanskje kjedelig, eller kanskje har dere begrenset ressurser innad til å gjøre absolutt alt som må gjøres. Om det er å finne ut av nye ting, lage nye systemer, skrive og utarbeide dokumenter, koordinere et prosjekt eller bistå der det trengs. Det blir vår jobb - fordi vi elsker å styre med det.

Så kan dere frigjøre ressurser til å gjøre det dere best kan. Vinn, vinn.

Bakgrunn

Business Top Shot